top of page
Paintball-maskers

Over ons

Sinds 2022 is Paintball Rijnsburg het go-to Paintballcentrum in de bollenstreek. Waar je ons voorheen kon vinden bij Paintball Hillegom is dit momenteel niet mogelijk door de brand in januari 2022. 

Het huidige veld in Rijnsburg bevindt zich op de jachthaven Marina Rijnsburg, daarom hebben wij dit thema ook doorgetrokken naar het speelveld. Wij hebben drie velden, waarvan er één veld geschikt is voor kinderpaintball. De overige twee velden kunnen ook nog samengevoegd worden tot een groot veld. Wat wil zeggen dat je altijd bij ons terecht kan, onafhankelijk van de groepsgrootte. 

Wij zijn van mening dat iedereen het leuk vindt om plezier te hebben en zijn innerlijke kind lekker los wil laten. Dat is dan ook de reden waarom we een verscheidenheid aan paintballgames aanbieden voor alle leeftijden.

De belangrijkste prioriteit bij Paintball Rijnsburg is ervoor te zorgen dat jij, jouw vrienden, jouw familie, jouw buren, jouw klasgenoten of jouw collega's een plezierige en gedenkwaardige ervaring beleven.

 

Kom vandaag nog langs om het zelf te zien en laat het plezier beginnen!

Alex

Eigenaar Paintball Rijnsburg

bottom of page